Reklam

Zayıflatan Tarifler (Uyurken Yağ Yakın)

 

YAĞ YAKTIRAN KÜRLER



Merhabalar... Hem nefis hem kalorisiz hem de yağ yakabileceğiniz yiyecekler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz.. Çünkü lezzetli mi lezzetli kilo verdiren efsane tarifler denedim buldum ve tabiki sizinle paylaşacağım. Yaz geldi ve kilo vermek istiyorsunuz. Ama bazen diyette yapsak zayıflayamıyoruz. Ama bazı yiyecekler varki hem tok tutuyor hem yağ yaktırıyor. Peki neler mi? Fazla uzatmayayım o zaman konumuza dönelim. İşte tarifler...

Tarçınlı Yoğurt

Tarçınlı yoğurdun pek çok faydaları bulunmaktadır. Tatlı krizlerinizi bastırmaya birebir. İçerdiği tarçından dolayı tatlı krizlerinizi engeller ve kan şekerinizi dengeler. Vücudunuzda tokluk hissi oluşturur ve kilo almanızı engeller. Kötü kolesterolü dengeler. Zeka gelişimini sağlar. Kan basınç seviyesini dengede tutar. Çok acıktığınızda veya canınız tatlı bir şeyler çektiğinde, öğün aralarında, yatmadan önce, istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Hem kalorisi düşük, hem sağlıklı ve oldukça da faydalıdır. Şahsen ben zayıflamak istediğimde tarçınlı yoğurdu tüketiyorum ve faydalarını görüyorum. Size de kesinlikle tavsiye ederim. Yağ yakımını hızlandıran tarçınlı yoğurdun tarifi ise çok basit. Bir kase yoğurda 1 çay kaşığı kadar tarçın ekleyin ve karıştırın. Yağ yakımınızı hızlandırır ve iştahınızı keser. Afiyet olsun :)


Ayran Soda Limon

Bu tarifi arkadaşımdan aldım ve zayıflatan bir tarif olduğunu keşfettim. Ayrıca sindirim sistemini rahatlatıyor. Özellikle göbek bölgesindeki yağlardan şikayetçi olanların bu tarifi uygulamasını tavsiye ederim. Göbek eritmek mi istiyorsunuz? O zaman hadi bu kürü uygulayın.
Malzemeler:
1 şişe maden suyu
3 yemek kaşığı yoğurt (yarım yağlı)
Yarım limon suyu
Hazırlanışı:
Limon suyunu yoğurdun üzerine döküp ardından maden suyunu ekleyin. Ayran görünümü alınca tüketebilirsiniz. Afiyet olsun. :)

Limonlu Yoğurt

Yine mi yoğurt demeyin.. Yoğurdun faydaları saymakla bitmez. Yağ yakımını hızlandıran bu tarifi kesinlikle deneyin.
Malzemeler:
3 yemek kaşığı yoğurt (yarım yağlı)
Yarım limon suyu
1 çay kaşığı pul biber
Hazırlanışı:
Yoğurt, limon suyu ve pul biberi karıştırın. Bu kadar basit. Gece uyumadan tüketmeyi ve tükettikten sonra hiçbir şey yememeyi unutmayın.


Ballı Elma Sirkesi

Yağ yakımını hızlandıran bir tarif daha... Bu tarifi yemeklerden önce tüketin.
Malzemeler:
2 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ılık su
Hazırlanışı:
Malzemelerin tümünü karıştırın. Afiyet olsun. :)



Yorum Gönder

0 Yorumlar