Reklam

Tiktok hesabı nasıl büyütülür?


TikTok hesabı nasıl büyütülür?


Eski adı Musically olan Tik Tok bu sıralar çok popüler. Tiktok'ta nasıl takipçi kasılır? Tiktok'ta takipçi arttırma yolları nelerdir, Tiktok'ta nasıl keşfete düşülür, Tiktok'ta nasıl ünlü (fenomen) olunur gibi pek çok sorunun yanıtını bu makalede bulabileceksiniz.


En kolay para kazanma yöntemlerinden biri olan TikTok uygulamasında pek çok ünlü olan isim bulmaktadır. Milyonlarca takipçisi olan bu hesaplarında hesaplarını ilk açtıkları zamanlar az takipçileri bulunuyordu.

Pekiii asıl konumuza dönelim.. Tiktok'ta takipçi arttırmak için ilk yapmanız gereken tabii ki de kayıt olmak.:) Bir hesabınız varsa artık sıra video çekmeye geldi. Tiktok'ta video çekerken bilmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor. Hız ayarını ayarlamak için eğer videonun çekilirken yavaş çekilmesini ve çekildikten sonra  hızlı olmasını istiyorsanız videonun hızını 2X veya 4X olarak ayarlayabilirsiniz. Eğer videonun çekilirken hızlı çekilmesini ve video çekildikten sonra yavaş olmasını istiyorsanız 0.5 veya 0.3 olarak ayarlayabilirsiniz. 1X ayarı ise normal hızda çeker. Filtreler koyarak videoyu şekillendirebilirsiniz.

Videosu çektikten sonra bazı #ler kullanarak daha çok kullanıcıya ulaşabilirsiniz. Videonuzu paylaşırken Tik Tok dışında başka hesaplarınız varsa bu hesaplarınızda TikTok hesabınıza videolarınızı paylaşarak insanları TikTok hesabınıza yönlendirebilirsiniz. Özgün içerikler paylaşarak keşfete düşebilirsiniz. İnsanlar sizi keşfette gördükçe takipçi sayınız da artabilir.

Popüler kullanıcılar ile düet yaparak keşfete düşebilir takipçi artırabilirsiniz. 

Ayrıca Tik Tok'ta canlı yayın açarak da takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Canlı yayında hediye attıklarında para kazanabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar