Reklam

Kadınların Hoşlanma Belirtileri


Hoşlanan Kadın Tavırları


Bir kadının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın bazı yöntemleri vardır. Bazen hislerini gizleyemeyip size bazı sinyaller verebilirler. Peki bu belirtiler nelerdir? Kadınlar hoşlandıklarını nasıl belli ederler?


Gözler


Gözler hisleri belli eder. Bir kadının gözlerindeki duygulu, anlamlı bakışlarından size karşı hislerini anlayabilirsiniz. Genelde ona bakmadığınız anlarda size, sizi inceleyen bakışlar atıyorsa muhtemelen sizden hoşlanıyor olabilir. Sizi inceleyen bakışlar attığı sırada o anda göz göze gelebilirseniz sizde ona hoşlandığınıza dair sinyal gönderebilirsiniz.

Oturuş


Otururken dizleri size dönükse, konuşurken size doğru eğilerek konuşuyor ve gözlerinizin içine bakıyor ise sizden etkilenmiş olabilir. Gözlerinizin içine bakamaması da hoşlanma belirtisi olabilir.

Konuşma isteği


Sohbet etmek için saat kaç vb. gibi sorular sorabilir. Aslında sorusuna alacağı cevaptan çok sizle konuşmak istiyordur. Örneğin mesajlaşırken; emoji veya tamam gibi yanıtlar verdiyseniz ve o konuşmaya, sorular sormaya devam ediyorsa sohbeti uzatmaya çalışıyor ve sizden hoşlanıyor olabilir. İnsan hoşlanmadığı biriyle fazla konuşmak istemez değil mi?

Saçıyla oynar


Sizinle konuşurken saçlarıyla oynuyorsa sizden hoşlanıyor olabilir

Temas


Yaptığınız espiriye size temas ederek, dokunarak, örneğin omzunuzu vs. yumruklayarak gülüyorsa sizden hoşlanıyor olabilir.

Merak


Size çok soru sorup, sizin hakkınızda bilgi edinmek istiyor ve sizi merak ediyor ise sizden hoşlanıyor olabilir. "Kız arkadaşının burada olduğundan haberi var mı?" gibi sorular ile sevgiliniz olup olmadığını öğrenmek istemesi de hoşlandığının belirtilerinden biri olabilir.

Ortak yönler


Ortak yönlerinizi sık sık vurgulamaya çalışır. Örneğin tuttuğunuz takım aynıysa "Evet ben de o takımı tutuyorum" veya en sevdiğiniz renk mavi ise "Evet benim de en sevdiğim renk mavi" gibi cümleler kurarak ortak yönlerinizi belirtiyor ise sizden hoşlanıyor olabilir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar