Reklam

Instagramda Takipçi Arttırma Yöntemleri


Instagramda Takipçi Arttırma Yöntemleri


Instagram sosyal medya uygulamaları arasında çok popüler. Peki fotoğraf ve video paylaşımlarının yapıldığı, storylerin atıldığı instagramda takipçi sayısı nasıl artırılır?

Instagram hesabınızı facebook hesabınıza bağlayın.
Instagram hesabınızı facebook hesabınıza bağlamanız facebookta sizde ekli olan arkadaşlarınızın da instagram hesabınızı görüp takip etmesine yardımcı olabilir.

Popüler kullanıcılardan bazılarını takip edin
Instagramda bazı popüler kullanıcıları takip ettiğinizde o kişinin takipçilerini inceleyenler, stalklayanlar sizin hesabınızı takip edebilir. Bazı hesapları (satış vs.) takip ettiğinizde de takipçiniz artabilir. Ayrıca takipçi kazandıran bazı hesapları takip etmeniz takipçinizi artırmanıza yardımcı olabilir.

Popüler, doğru ve uygun hashtag kullanın.
Hashtag kullanımına dikkat edin. Uygun ve doğru hashtagler kullanmaya özen gösterin.


Aktif olun
Aktif bir kullanıcı olmanız takipçi sayınızı arttırmanız açısından önemlidir. Takip edilmek istiyorsanız düzenli bir şekilde gönderi (fotoğraf, video vb.) yayınlamanız gerekir. Eğer aktif değilseniz mevcut takipçileriniz bile takibi bırakabilir.

Web sitenizde fotoğraflarınızı yayınlayın
Web sitenizde, fotoğraflarınızı yayınlayarak bloğunuzu inceleyenlerin instagramda sizi takip etmesine yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca tiktok, facebook, twitter gibi hesaplarınızı da instagramınıza yönlendirerek takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

Kullanıcılar ile etkileşim kurun
Instagram kullanıcılarından bazılarının yayınladığı bazı fotoğrafları beğenmeniz instagramdaki görünürlüğünüzü artıracak ve diğer hesapların sizi görme olasılığını artıracaktır. Ayrıca bazı hesapları takip edip o hesaplardan geri takip alarak da takipçi sayınızı artırabilirsiniz.

Fotoğraf filtrelerine önem verin
Aşırı efekte kaçıp doğallığı kaybetmeden filtre kullanmanız takipçi sayınızı artırmanıza yardımcı olabilir.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. instagram beğeni satın al seçeneğiyle https://dambadijital.com.tr, Instagram'da daha fazla etkileşim alarak hesabınızı büyütebilir ve pazarlama stratejinizi destekleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil