Reklam

Instagramda Mavi Tik Nasıl Alınır?



İnstagramda nasıl mavi tik alınır?

En popüler sosyal medya uygulamalarından biri Instagram.  Instagram'da dikkat çeken şeylerden biri genellikle popüler kullanıcıların kullanıcı adının yanında mavi tik işaretinin olmasıdır. Mavi tik almak hesabın onaylatılması anlamına gelir. Bu hesaplar doğrulatılmış hesaplardır. Eğer Instagram hesabına onaylatılmasına izin verirse kullanıcı adının yanına bir mavi tik konur. Genellikle tanınmış, popüler, ünlü kişilere gerçek hesapların ayırt edilmesi için verildiği biliniyor. Peki mavi tık nasıl alınır? Şimdi bunlardan bahsedeceğiz.

Hesabınızın ve paylaşımlarınızın aktif olması önemlidir.

İlk olarak Instagram'da kimlik doğrulamanızı yapın.


Twitter, Facebook gibi sosyal medya hesaplarınızı Instagram'a bağlayın.

Sahte takipçilerinizin olmaması genellikle aktif bir takipçi kitlenizin olması mavi tik almanız açısından oldukça önemlidir. Sahte beğeni almakta mavi tik alınımını olumsuz etkileyecektir.

Hesabınız ile etkileşim kuran hesap sayısının fazla olması mavi tik alınımın hızlandırılması açısından oldukça önemli bir faktördür.

Peki mavi tik almada doğrulama isteme yöntemi nedir?

İlk aşamada aktif kullandığınız bir hesabınız olması gerekir. 

Bu hesabınızı işletme hesabına alın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Ayarlara tıklayın.

Ayarlar sekmesine girdikten sonra hesap kategorisinden Doğrulama İste'ye tıklayın.

Karşınıza çıkan formu doldurun.




"DOĞRULAMA İSTE" SEKMESİ GÖRÜNMÜYOR İSE

Ayarlar sekmesine girip "Yardım" butonuna tıkladığınızda "Sorun Bildir" butonu bulunuyor. Ona tıklayın.  Ardından “Görüş bildir”e tıklayın. “Neyi Geliştirmemizi istersin?” kısmı yer alıyor. Buraya hesabınızın neden doğrulanmasını istediğinizi, neden doğrulanması gerektiğini yazın ve gönderin.


Not: Instagramdan mavi tik için herkes onay alamasa da herkes başvuru yapabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar