Reklam

Survivor Türkiye şampiyonları kimler?




GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SURVIVOR TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI


 Survivor izleyicilerine müjde! Bu makalede Survivor şampiyonlarından bahsedeceğiz. Bu zamana kadar kimler Survivor'da şampiyon olmuş bunları inceleyeceğiz.

 Survivor; dünyada pek çok ülkede yayınlanan bir televizyon yarışmasıdır. Birçok insanı ekrana kitleyen bu yarışmada yarışmacılar adada ve yarışma alanlarında zorlu mücadeleler yaşarlar. Yarışmacılar haftada bir adaya veda ederler. Sona kalan ve 1. olan kişi para ödüllü ile ödüllendirilir.  

Peki Survivor şampiyonları kimlerdir?


Uğur Pektaş (2005)


Uğur Pektaş 2005 yılında Survivor şampiyonu olmuştur. 1979 doğumlu olan Uğur Pektaş uzun süre Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır.


Derya Durmuşlar (2006)


2006 yılında Survivor Türkiye-Yunanistan formatında düzenlenen yarışmada Derya Durmuşlar şampiyon oldu. Derya Durmuşlar 2011 yılında vefat etti.

Taner Özdeş (2007)


2007 yılında Survivor Aslanlar - Kanaryalar formatında yayınlanan yarışmada Taner Özdeş 1. Oldu. Taner, 2015 yılında Survivor All Star yarışmasına da katılmıştır.

Merve Oflaz (2010)


Survivor Kızlar - Erkekler formatında yayınlanan yarışmada Merve Oflaz şampiyon olmuştur. Merve Oflaz aynı zamanda Survivor'ın ilk ve tek kadın şampiyonudur. Merve, Survivor'dan sonra Muhteşem Yüzyıl, Güzel Köylü, Kertenkele gibi pek çok dizide rol almıştır.

Derya Büyükuncu (2011)

 
Derya Büyükuncu 2011 yılında Survivor Türkiye Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında şampiyon olmuştur 2. Nihat Doğan 3. Taner Tolga Tarlacı olmuştur. Derya Büyükuncu yüzücüdür ve pek çok kez ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmiştir.

Nihat Altınkaya (2012)


Survivor Ünlüler - Gönüllüler formatında düzenlenen yarışmada 2012 yılında Nihat Altınkaya 1. Olmuştur. 2. Hasan Yalnızoğlu olmuştur. Nihat Altınkaya Söz dizisinde de rol almıştır.

Hilmicem İntepe (2013)


Survivor 2013 Ünlüler - Gönüllüler formatında yayınlanan yarışmada gönüllüler takımında yer alan Hilmicem İntepe 1. olmuştur. 2. ise Doğukan Manço olmuştur. Hilmicem, Survivor'dan sonra pek çok dizide rol almıştır. Ayrıca 2015 ve 2018 Survivor All Star yarışmasına da katılmıştır.


Turabi Çamkıran (2014)


Survivor 2014 Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Turabi şampiyon olmuştur. İkinci olan ise Gökhan Keser'dir.


Turabi Çamkıran (2015)


Survivor 2015 Allstar yarışmasında yarışan Turabi 2. kez şampiyon olmuştur. Turabi yarışmayı kazandıktan. Ayrıca Turabi 2019 yılında ABD'de yayınlanan "War Of The Worlds" adlı yarışmada da şampiyon olmuştur.

Çağan Atakan Arslan (2016)


2016 Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer alan boksçu Atakan Arslan şampiyon olmuştur. İkinci olan isim ise Serkay Tütüncü olmuştur. Atakan yarışmadan sonrada Söz dizisinde rol alarak adından söz ettirmiştir. 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiştir ve Leon Aslan adında çocukları olmuştur.

Ogeday Girişken (2017)


2017 Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken şampiyon olmuştur. İkinci olan ise Adem Kılıçcı olmuştur.

Adem Kılıçcı (2018)


2018 Survivor Allstar - Gönüllüler yarışmasında yarışan, asıl mesleği boksör olan Adem Kılıçcı şampiyon olmuştur. Adem bir önceki sene Survivor'ında da ikinci olmuştu. 2018 Survivor ikincisi olan isim ise Nagihan Karadere'dir.

Yusuf Karakaya (2019)


Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasında yarışan Yusuf Karakaya sampiyon olmuştur. Yusuf Karakaya boksördür. Survivorda yarışan diğer boksörler gibi yarışma performansı çok iyiydi. Survivor ikincisi ise Seda olmuştur. Yunanistan şampiyonu ise Katerina Dalaka olmuştur.

Yorum Gönder

1 Yorumlar