Reklam

Film Önerileri (Dram, Komedi, Korku, Aksiyon, Macera)



FİLM ÖNERİLERİ


The Flu (Imdb: 6,8)


Tür: Dram, Felaket, Aksiyon

 Güney Kore yapımı olan (Grip) film, 2013 yılında yayınlanmıştır. Heyecanla izlediğim çok duygusal bir filmdi. Jang Hyuk, Soo Ae, Ma Dong-Seok, Park Min-Ha, Lee Sang-Yeok oyuncu kadrosundaki isimler.

 Filmin konusundan bahsedecek olursak; ölümcül bir virüs ortaya çıkar ve bölgesel yıkımlara sebep olur. Salgını durdurmak için bir itfaiyeci (Jang Hyuk) ve bir doktor (Soo Ae) beraber çalışır.



Jumanji - Vahşi Orman (Imdb: 6,9)


Tür: Fantastik, Aksiyon, Macera

 Paris yapımı olan film 2017 yılında yayınlanmıştır. Bol bol macera barındıran filmde bazen kahkahalar atabilirsiniz. Başrollerinde; Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black ve Karen Gillan bulunuyor.

 Filmin konusundan bahsedecek olursak; 4 arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan 4 arkadaş bir anda kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra oyunun içinde olduklarını keşfederler. Jumanjinin içinde hapsolmamak için macera yaşarlar.


Train To Busan (Imdb: 7,5)

Tür: Korku, Gerilim, Aksiyon

 Güney Kore yapımı olan film 2016 yılımda yayınlanmıştır. Oldukça aksiyonlu ve heyecanlı bir film, izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Başrollerinde Gong Yoo, Jung Yu-Mi ve Ma Dong-Seok bulunmaktadır.

  Filmin konusu; Sok -woo, kızını eski eşinin yanına götürmek için gönülsüzce Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner. Tren kalkmak üzereyken, Güney Kore'yi etkisi altına alan bir zombi virüsünden etkilenen bir kadın, virüsü trendekilere yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, birer birer zombiye dönüşür. Hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu hayatta kalma mücadelesine girişir.



  IT - O BÖLÜM 1 (Imdb: 7,3)


Tür: Korku, Gerilim

 ABD yapımı olan film 2017 yılında yayınlanmıştır. Filmi seyrederken aniden sıçrayabilir, bazı sahnelerde korkup gerilebilirsiniz. Başrollerinde Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Finn Wolfhard yer alıyor.

  Filmin konusu; Pennywise, ürkütücü bir palyaço görüntüsüyle 7 çocuğa dehşet saçmaya başlar. Fazla uzatmıyorum heyecanı kaçmasın diye:)


Pandora (Imdb; 6,6)


Tür: Dram, Felaket, Aksiyon, Gerilim

 Güney Kore yapımı olan film 2016 yılında yayınlanmıştır. Film çok aksiyonlu ve duygusal. Oyuncu kadrosunda Kim Nam-Gil, Jung Jin-Young, Kim Myung-Min, Moon Jung-Hee, Kang Shin-il yer alıyor.

 Filmin konusu, Jae-Hyeok felaketten ailesini ve ülkesini kurtarmak için mücadele eder.


Freaks (Imdb: 6,7)


Tür: Dram, Gerilim, Bilimkurgu

 ABD yapımı olan film 2018'de yayınlanmıştır. Film ilk başlarda durgun olsada filmin ortasından sonuna kadar olan süre içerisinde bol aksiyon izleyebilirsiniz. Oyuncu kadrosunda; Emile Hirsch, Lexy Kolker, Bruce Dern yer alıyor.

 Filmin konusu, babasının paranoyasından kurtulduktan sonra gizemli bir dünya keşfeden küçük bir kızın hikayesini konu ediniyor.




Keyifli seyirler.


Yorum Gönder

0 Yorumlar