Reklam

KORE DİZİLERİ 15 KORE DİZİSİ ÖNERİSİ

 

W TWO WORLDS (Imdb: 8,1)


Tür: Dram, Fantastik/Bilimkurgu, Romantik

Dizi, 30’lu yaşlarının başındaki, Seul’de yaşayan ama webtoon karakteri olan (Kang Chul) erkek ve doktor (Oh Yeon-Joo) kadının aşk hikayesini anlatmaktadır.

HE IS PSYCHOMETRIC (Imdb: 8,4)


Tür: Romantik, Komedi, Gerilim, Gizem, Fantastik

Dizi, dokunduğu şeylerin anılarını okuma yeteneğine sahip Lee An ile acı dolu geçmişini herkesten saklamaya çalışan Yoon Jae-In’in etrafında dönmektedir. Bir gün, Lee An ve Jae-In karşılaşır ve ikili bir dizi olayı birlikte çözmeye çalışır.


HEALER (Imdb: 8,5)


Tür: Romantik, Komedi, Aksiyon


Kim Moon-Ho büyük bir yayın şirketinde popüler bir muhabirdir. Bir gün geçmişte yaşanan bir davanın gerçek yüzünü öğrenir. Kim Moon Ho'ye internet muhabiri Chae Young-Shin ve aynı zamanda "Healer" olarak da bilinen Seo Jung-Hoo bu davayı çözmede yardımcı olur.

SCHOOL 2015 (Imdb: 7,7)


Tür: Romantik, Gizem, Gençlik


Eun-Byul bu lisede popüler bir öğrencidir ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Lee Eun-Bi, Go Eun-Byul'a ikizi kadar benzemektedir. Eun-Bi hafızasını kaybeder. Herkes onu kaybolan Eun-Byul zanneder. Eun-Bi, Eun-Byul'un hayatını yaşamaya başlar. Gizli sırları ve arzuları ortaya çıkmaya başlarken okulda popüler bir kız olarak kalabilmek için kendi kişiliğini gizleyerek mücadele eder.


CLEAN WITH PASSION FOR NOW (Imdb: 6,4)


Tür: Romantik, Komedi, Gençlik


Dizi, mysophobia (mikrop korkusu) olan bir adam ile kirliliğe aldırmayan bir kadının arkasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır.


THE LEGEND OF THE BLUE SEA (Imdb: 8,2)


Tür: Romantik, Fantastik


Dizinin konusu, dünya üzerindeki son denizkızı bir dolandırıcı ile karşılaşır ve bu denizkızı karada yaşamak için mücadele etmeye başlar.



MY LOVE FROM THE STARS 

(Imdb: 8,3)


Tür: Dram, Romantik, Komedi, Fantastik

Do Min-Joon 400 yıl önce dünyaya gelen bir uzaylıdır. 400 yıl sonra, Do Min-Joon bir oyuncu olan Chun Song-Yi'ye aşık olacaktır.

SASSY GO GO (Imdb: 7,6)


Tür: Romantik, Komedi, Gençlik


Dizi, lisedeki bir amigo takımındaki öğrencilerin etrafında dönmektedir.

STRONG WOMAN DO BONG SOON (Imdb: 8,3)


Tür: Romantik, Komedi, Fantastik


Dizi, fiziksel olarak güçlü bir kadın olan Do Bong-Soon ile bir CEO olan An Min-Hyuk arasındaki aşkı anlatmaktadır.


TUNNEL (Imdb: 8,3)


Tür: Dram, Aksiyon, Fantastik, Gizem


Dizi, 1986 yılında yaşayan Park Gwang-Ho adındaki bir dedektifin etrafında dönmektedir. Bir seri katili yakalamak için peşinden koşan Gwang-Ho bir tünele girer ve tünelin diğer ucuna geldiğinde ise kendini 2016 yılında bulur. 30 yıl önceki cinayetler 2016 yılında tekrar başlamıştır.

WEIGHTLIFTING FAIRY KIM BOK-JOO (Imdb: 8,4)


Tür: Romantik, Komedi, Gençlik

Dizi, 20 yaşındaki bayan bir haltercinin ilk defa aşık olmasını anlatmaktadır.

DUEL (Imdb: 7,1)


Tür: Aksiyon, Fantastik

Dizi, insan klonları arasındaki savaşı konu almaktadır. Bir gün, bir dedektifin kızı kaybolur. Dedektif o gün birbirinin aynısı gibi görünen iki adam görmüştür.

SHE WAS PRETTY (Imdb: 8,3)


Tür: Romantik, Komedi


 Ji Sung-Joon ilk aşkını bulmaya çalışır.

WELCOME TO WAIKIKI (Imdb: 8,2)


Tür: Romantik, Komedi, Gençlik

Dizi, iflasın eşiğindeki Waikiki konuk evini işleten üç kişi etrafında dönmektedir. Bir gün, kucağında gizemli bir bebek ile bekâr bir anne çıkagelir.


SUSPICIOUS PARTNER (Imdb: 8,0)


Tür: Romantik, Komedi, Hukuk

Dizi, üzerinde kalan katil damgasını temizleyebilmek için gerçek katilin peşine düşen Eun Bong-Hee ve ona yardım eden No Ji-Wook'un etrafında dönmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar